040 343 273
Ikona_fb
 
logo
kristof_baner
Enodnevne destinacije Čas doživetij Okusi kulinarike Za mlade primaturiste
Laško
 
 
Zgodba o hmelju, pivu in vrčku
 
Zgodba o hmelju in pivu
(brez vrčka)
 
 
Termin: od 1. aprila do 31. oktobra
 
Termin: od 1. aprila do 31. oktobra
 
  Kotel_vrcki   hmelj_pivo  
 
Tudi o hmelju, pivu in vrčku se da pripovedovati zgodbo. Govori o tem, da raste hmelj na bogatih poljih Savinjske doline, v Pivovarni Laško ga uporabljajo kot začimbo pri kuhanju piva, ki se natoči v vrček iz Steklarne Hrastnik. Prepletajo se moderna Fontana piv v Žalcu, več kot 190-letna tradicija varjenja piva v Laškem in skoraj toliko let tradicije steklarstva v Hrastniku.
 
Tudi o hmelju in pivu lako pripovedujemo zgodbo. Govori o tem, da raste  hmelj na bogatih poljih Spodnje Savinjske doline. V Pivovarni Laško ga uporabljajo kot začimbo pri kuhanju odličnega piva. Zgodbo sestavljata sodobna fontana piv v Žalcu in več kot 190-letna tradicija varjenja piva v Laškem.

 
   
Po Alminih poteh v Thermano  
 
Termin: od 1. aprila do 31. oktobra
 
 
almine_poti  
 
Skupna doživetja utrjujejo prijateljstvo. Skupina prijateljev, sodelavcev, ali družba kar tako, se na pomladni dan odpravi po navdih in spomin k  Almi Karlin v Celje. A sproščen um potrebuje spočito telo. Za to najbolje poskrbijo v Thermani v Laškem. Po kosilu v imenitnem hotelu uživamo ob bazenih pod veličastno stekleno kupolo.
 
   
     
       
Popotniški zapiski
       
 
Kdo smo
smerokaz
   
kje_smo
Kje smo
 

sf

   
   
 
+386 (0)40 343 273
zelen_telefon
 
ff
afna
info@primatura.si
 
 
   
 
       
©PrimaTura 2020. Vse pravice pridržane.