040 343 273 ikona_fb  
Logo
most_pasica
Enodnevne destinacije Čas doživetij Za mlade primaturiste
Team building
 
 
Gambrinusov team building
 
Pobegnimo iz sobe
 
  gambrinus   soba_pobega_pivo  
 
Team building avantura v Laškem je aktivno doživetje  v mestecu ob Savinji. Gre za kombinacijo bogate preteklosti in aktualnih trendov v poslovnih procesih. Združeno je izobraževanje na terenu v Pivovarni Laško ter zabavno reševanje zagonetk v sobi pobega ter na ulicah Laškega. Ker se vsak dober motivacijski program zaključi s proščanjem, se naš zaključi s kosilom in uživanjem ob bazenih pod stekleno kupolo Thermane.
 
V Laškem, mestecu številnih voda, obstaja redka priložnost, da se ob reševanju problemov tudi zabamo. V sobi pobega se vrnemo v bogato preteklost pivovarstva. Nadvse vneto iščemo skrito pivovarjevo zlato, da čimprej pobegnemo iz escape room. Delu sledi počitek. Po kosilu v Thermani se odpravimo še uživati ob bazenih pod stekleno kupolo.

 
     
 
Igrivo odklepanje Laškega
 
Knjiga_z_napotki  
Laško je več kot 90 letstaro mesto, a živahno, veselo, včasih pa ga je potrebno tudi odkleniti. S pomladjo postane še posebno igrivo, ko po laških ulicah in trgih iščemo zaklad farovške delice in se fino zabavamo. Če ga najdemo, ali ne, na koncu smo si zaslužili uživanje v restavraciji in bazenih pod kupolo Thermane.
   
     
Popotniški zapiski
     
 
Kdo smo
smerokaz
 

sf_aljaz

kje_smo
Kje smo
 

 

 

 

 
+386 (0)40 343 27
zelen_telefon
 
ff
zelena_afna
info@primatura.si  
 
   
 
       
©PrimaTura 2020. Vse pravice pridržane.