info@primatura.si
040 343 273
ikona_fb
 
logo
Marusa_puscava_baner
Enodnevne destinacije Čas doživetij Okusi kulinarike
Za mlade primaturiste
>>Za mlade primaturiste
   
 
Zabava, šport, učenje, druženje
 
  Turiste jutrišnjega dne vzgajamo in pridobivamo že danes, saj se mladi kot odrasle osebe radi vračajo na poti svojih mladostnih potovanj, sploh če so se imeli lepo in se počutili dobrodošli. Na turističnem vandranju iščejo novosti, spontanost, neodvisnost, veliko izbiro, mogoče malo tveganja. Zanje so počitnice investicija v znanje, druženje in seveda zabavo.  
         
  florida   Aljaz_v_Sf  
         
  festival  
Festival Pivo in cvetje, letos bo 55. po vrsti, bo potekal od četrtka, 11. do nedelje 14. julija 2019. Na njem se bo zvrstilo več kot 50 koncertov, skupno z etnografskim programom je predvidenih več kot 60 glasbenih dogodkov. Doslej je sicer prireditev Pivo in cvetje odpadla le enkrat, leta 1984, zaradi del na mostu čez Savinjo.
  cvetje_pivo  
             
  soba_pobega_zelena  

Mladi potujejo zaradi novih znanj izkušenj, dela in, ne nazadnje, užitka. Igrifikacija v turizmu je sodoben trend, ki je mladim pisan na kožo.V sobi pobega ali zunanji pustolovski igri mladi blestijo in podirajo rekorde zaradi drznega razmišljanja in spretnosti.

  knjiga_napotki  
             
  brv_tremerje   laski_krog  
         
  padalec_nad_laskim   padalec_vzleta  
         
  tehnoloski_tabla  

Pivovarna Laško je pogost cilj za ekskurzije in izbraževanja na terenu. Gambrinus, kralj piva kaže pot do Pivovarne, kjer že več kot 190 let varijo pivo. Laško pivo je varjeno iz ječmenovega slada, hmelj se uprablja za začimbo.

  surovine_miza  
             
  polnilnca  
Danes je sodobna Pivovarna Laško del koncerna Heineken in uspešno nadaljuje svojo poslovno pot. Po ogledu je obvezna degustacija različnih vrst "laškega" ali Malta za dijake.

 

  mazorete  
 
             
 
Kdo smo
smerokaz
   
kje_smo
Kje smo
 
Vroče dogajanje

pivo_cvetje

 
040 343 282
zelen_telefon
 
ff
afna
info@primatura.si
 
           
       
©PrimaTura 2019. Vse pravice pridržane.