info@primatura.si
040 343 273
ikona_fb
 
logo
team_lab
Enodnevne destinacije Čas doživetij Okusi kulinarike
Za mlade primaturiste
Za mlade primaturiste
   
 
Zabava, druženje, šport, raziskovanje
 
 
Turiste jutrišnjega dne vzgajamo in pridobivamo že danes. Mladi se kot odrasle osebe radi vračajo na poti mladostnih potovanj, sploh če so se počutili dobrodošli in se imeli lepo. Na vandranju iščejo novosti, spontanost, mogoče malo tveganja. Zanje so počitnice investicija v znanje, druženje in seveda zabavo.
 
         
  florida   Aljaz_v_Sf  
         
  festival  

Festival Pivo in cvetje Laško je največji turistično – glasbeni dogodek. V Laško vsako leto pritegne več deset tisoč obiskovalcev. Že od leta 1964 mesto 4 dni živi z nastopajočimi in obiskovalci.
Vroče dogajanje: Letos bo vrhunec poletja 2021!

  cvetje_pivo  
             
  soba_pobega_zelena  

Igrifikacija v turizmu je sodoben trend, ki je mladim pisan na kožo. Zaradi smelega razmišljanja, spretnosti, včasih malo drznost, z lahkoto poiščejo pivovarjev zaklad in pobegnejo iz sobe, ali pa najdejo pogreznjene skrinje zlata, ki jih varuje farovška deklica.

  knjiga_napotki  
             
  brv_tremerje

Ljubitelji kolesarjenja radi raziskujejo Laško in okolico: starodavno dolino Gračnice, višje ali nižje vrhove okoliških hribov, preko zanimive brvi v Celje. Nekatere ture, npr. laški krog, so zahtevne, pot do Rimskih Toplic pa je enostavna.

 

laski_krog  
         
  padalec_nad_laskim
Jadralno padalstvo daje najbolj pristen občutek letenja. V Laškem ljubitelji visokih razgledov poletijo z izkušenim jadralnim padalcem v tandemu, ali se vpišejo v šolo jadralnega padalstva. Na voljo so kar tri vzletišča: Malič, Kopitnik in Lisca.
padalec_vzleta  
         
  tehnoloski_tabla  

Pivovarna Laško, ki ima 195 let pivovarske tradicije, je pogost cilj ekskurzij dijakov ali študentov. V Pivovarni radi pokažejo moderne proizvodne linije, kjer varijo pivo iz ječmenovega slada.

 

  surovine_miza  
             
  polnilnca  
Danes je sodobna Pivovarna Laško Union del koncerna Heineken in uspešno nadaljuje svojo poslovno pot. Po ogledu proizvodnje sledi še prijeten del: obvezna degustacija različnih vrst "laškega" ali Malta za dijake.

 

  mazorete  
 
           
 
Kdo smo
smerokaz
  sf_aljaz
 
kje_smo
Kje smo
 
   
 
+386 (0)40 343 273
zelen_telefon
 
ff
afna
info@primatura.si
 
           
       
©PrimaTura 2020. Vse pravice pridržane.