info@primatura.si
040 343 273
ikona_fb
logo
Marusa_puscava_baner
Enodnevne destinacije Čas doživetij Okusi kulinarike Za mlade primaturiste Bivanje pri prijateljih
>>Za mlade primaturiste
     
 
Turiste jutrišnjega dne vzgajamo in pridobivamo že danes, saj se mladi kot odrasle osebe radi vračajo na poti svojih mladostnih potovanj, sploh če so se imeli lepo in se počutili dobrodošli. Na turističnem vandranju iščejo novosti, spontanost, neodvisnost, veliko izbiro, mogoče malo tveganja. Mladi potujejo zaradi novih znanj in izkušenj, dela in, ne nazadnje, užitka. Zanje so počitnice investicija v znanje, druženje in seveda zabavo.
 
             
    florida   Aljaz_v_Sf    
             
 

Festival Pivo in cvetje, letos bo 55. po vrsti, bo potekal od četrtka, 11. do nedelje 14. julija 2019. Na njem se bo zvrstilo več kot 50 koncertov, skupno z etnografskim programom je predvidenih več kot 60 glasbenih dogodkov. Doslej je sicer prireditev Pivo in cvetje odpadla le enkrat, leta 1984, zaradi del na mostu čez Savinjo.

 
             
    festival   cvetje_pivo    
             
 
Pivovarna Laško je pogost cilj za ekskurzije in izbraževanja na terenu. Gambrinus, kralj piva kaže pot do Pivovarne, kjer že več kot 190 let varijo pivo. Laško pivo je varjeno iz ječmenovega slada, hmelj se uprablja za začimbo. Danes je sodobna Pivovarna Laško del koncerna Heineken in uspešno nadaljuje svojo poslovno pot. Po ogledu je obvezna degustacija različnih vrst "laškega" ali Malta za dijake.
 
             
  pivovarna_sladarna   tehnoloski_tabla   surovine_miza  
             
  varilnica   polnilnca   mazorete  
             
 
Igrifikacija v turizmu je sodoben trend, ki je mladim pisan na kožo.V sobi pobega ali zunanji pustolovski igri mladi blestijo in podirajo rekorde zaradi drznega razmišljanja in spretnosti.
 
             
  soba_pobega   escape_lasko   unlock_lasko  
 
             
 
Kdo smo
smerokaz
   
kje_smo
Kje smo
 
Vroče dogajanje

pivo_cvetje

 
040 343 282
zelen_telefon
 
ff
afna
info@primatura.si
 
           
       
©PrimaTura 2019. Vse pravice pridržane.